W Warszawie jest MOC. Edycja IV

W WARSZAWIE JEST MOC. EDYCJA IV

2021 - 2022

Droga Młodzieży,

pula środków na realizację Waszych inicjatyw w ramach IV edycji projektu "W Warszawie jest MOC!" została wyczerpana. Tym samym posiedzenia Komisji Konkursowj zostają czasowo zawieszone, a ewentualne wnioski o wsparcie, które wpłyną w roku biżącym, zostaną wpisane na listę przedsięwzięć oczekujących. W przypadku pojawienia się dodatkowych środków, prace Komisji zostaną wnzowione, o czym poinformujemy w odrtębnym komunikacie.

Dziękujemy Wam i Waszym Zespołom za tak liczny udział w naszym projekcie i życzymy wielu spektakularnych sukcesów podczas realizacji zamierzonych działań.

Zespół Fundacji ARTE

Droga Młodzieży, Warszawskie Środowiska Oświatowe,

już po raz czwarty - dzięki wsparciu warszawskiego samorządu - mamy tę zaszczytną możliwość rozwijania współpracy, budowania wzajemnego zaufania oraz uczenia się, tworzenia i kreowania własnych idei. Czwarta odsłona zadania – wzorem swych poprzednich edycji – angażuje Wasze grupy uczniowskie i otwiera przed Wami świat niezliczonych możliwości - zmian, udoskonalania i wszechstronnej współpracy wielu środowisk, płaszczyzn, przestrzeni, by w jeszcze większym stopniu odpowiedzieć na potrzeby Waszego środowiska i zmieniającej się na naszych oczach rzeczywistości.

Zachęcamy Was do niespotykanej dotąd kreatywności, do spróbowania swoich sił w nierealizowanych dotychczas przedsięwzięciach, wreszcie - do stworzenia własnego wyobrażenia świata - poprzez realizację 17 młodzieżowych inicjatyw.